Våra tjänster

Allt ni behöver under ett och samma tak

Vi har en bred erfarenhet som täcker hela produktionsprocessen. Från att skapa manus, designa grafik och VFX till att filma och redigera. Allt under ett tak!

Vi kan vår grej

Reklamfilm, sociala medier och foto är vår grej!

Våra tjänster

Några av de tjänster som vi erbjuder

Hittar du inte vad du söker? Hör av dig till oss. Vi står redo för nästa utmaning, oavsett hur stor eller liten den är.

Reklamfilm

Hamna i blickfånget och bli viral. I våra produktioner använder vi oss av emotionella triggers i både manus, ljud och bild. Resultatet? En målgrupp som förstår vad du vill.

Sociala medier

Väx på TikTok och Instagram samtidigt som du får mer tid över till annat. Med erfarenhet av att bygga upp en av Sveriges största YouTube-kanaler vet vi vad som fungerar. Vi tar oss an allt från enstaka projekt till att styra upp hela contentkalendern.

Eventfilm

Fånga eventet och låt oss sköta inspelningen. Vi dokumenterar allt från det stora till det lilla – så att glädjen, gemenskapen och utbytet får leva vidare. När det är dags för ditt företags nästa kick-off, hör av dig till oss.

3D & Animeringar

Med hjälp av 3D och animering låter vi kreativiteten flöda som aldrig förr. Vi hjälper er att skapa nästa storslagna reklamfilm helt eller delvis med hjälp av dessa verktyg. Allt är möjligt! Som till exempel produktbilder, logotyper och mycket mer.

Explainervideo

Rekryteringsfilm

Få dina potentiella kandidater att höra av sig. En rekryteringsfilm gör att ditt företag uppfattas som en intressant plats att vara på. Information och känsla i ett och samma format.

Företagspresentation

Förmedla budskapet smartare. Våra företagspresentationer gör stor skillnad vid allt från nykundsbearbetning, introduktion av nyanställda eller för kontinuerlig utbildning.

Broadcasting

Broadcasta mer professionellt. Låter du oss vara med under nästa föreläsning behöver du inte oroa dig för kvaliteten. Behöver du en studio? Vi har det du behöver.

Foto

Föreviga stunden och upptäck kraften i bild. Med bred erfarenhet fyller vi din produktkatalog med skarpa bilder. Passa på att samtidigt visa upp dina anställda för omvärlden med genomtänkta personalporträtt, de är ju dina viktigaste resurser.

Vår process

Projekt från vision till produktion

I vårt arbete är vi noga med att behålla den röda tråden och följa en tydlig struktur. Resultatet blir bäst när skön kreativitet får sällskap av samlad erfarenhet.

1
Behov och önskat resultat

Vi börjar med att reda ut vilken typ av innehåll ni vill ha och vilket resultat ni önskar. Därefter går vi över till den kreativa delen och tar fram en gemensam vision.

2
Kreativ brainstorming

Visionen lägger grunden till hur vi ska fånga in budskapet och det visuella. Medutgångspunkt från all input tar vi fram olika förslag och bollar in resten av teamet.

3
Presentation av idéer

Nu är det dags att presentera vad vi har kommit fram till. Du får ta del av våra idéersamtidigt som vi ger dig vårt kostnadsförslag för hela produktionen.

4
Grunden läggs

Dags att börja reka inspelningsplatser, skissa manus och ta fram en storyboard. Efter castings och övriga moment ses vi igen på ett pre-production-meeting.

5
Full fart framåt

Nu händer det grejer! I det här steget filmar vårt team för fullt och lägger allapusselbitar. Resultatet hoppas vi överträffar dina förväntningar.

6
Redigering och slutproduktion

Det roligaste av allt. Klippning av videomaterial, ljudläggning, grading och effekt (vfx).Nu dröjer det inte länge innan du kommer att få ta del av produktionen.

7
Din produktion

Vi skickar det färdiga materialet till dig och väntar på din feedback. När vi alla känner att vi hittat rätt så är det bara att publicera och nyfiket vänta på resultatet.